Restoran Carpe Diem | O nama
Restoran “Carpe diem” Vas čeka na starom mjestu, ali sa novom svježinom, idejama i šarmom uz prijatne zvuke muzike iz sedamdesetih, uz vino iz najboljih vinogorja, uz specijalitete, koji mame uzdahe.
carpe diem, gradiska restoran, sava, restoran gradiska, restoran carpe diem, specijalitet carpe diem, vino, srpska kuhinja, najbolji restoran gradiška, carpe diem, meni carpe diem, jelovnik
16563
page-template-default,page,page-id-16563,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

O nama

Smaragdni vrhovi tkani kristalnom rijekom u kojem se uzdiže most pod bajkovitim naslovom

“Carpe diem”.

 

Da,naša priča počinje baš ovde,u ljeto 2018.godine,na obali rijeke Save koja spaja i razdvaja,ima dušu,ćud i slobodu kao i “Carpe Diem” koji slavi život postojanje i uživanje svim čulima.
Naša ponuda je paket istinskih vrijednosti koje su upisane u genetsko naslijeđe ovih prostora. U njemu je duh davno utihnulih,a lijepih vremena gde se cijeni odmjerenost,otmjenost,kultura,umjetnost,kada su podjednako bili vazni kvalitet hrane,nacin na koji je servirana i slijed kojim se jede.

Kuhinja restorana “Carpe Diem” je umjetnost sa potpisom

chefa Vladana

 

Kulinarsku karijeru je počeo u bakinoj kuhinji,najdrazoj kako voli da kaze.Vladan je u kulinarstvu “Francuski djak”. Nakon završene srednje škole za kuvara,otisnuo se prema Parizu,gdje se usavršavao i radio u naprestižnijim restoranima,a Alen Delon,Žak Širak,Žan Paul Belmondo,samo su neki od poznatih gostiju koji su uživali u Vladanovim gastronomskim delicijama. Nostalgija ga vraća u rodnu Gradišku gdje stečeno znanje i iskustvo u trajanju od 18 godina,implementira u sopstveni restoran čiju je ponudu nadahnuo raznolikošću kuhinje i njene bogate istorije,te je za njega gastronomija mozaik izvora od Italije do Francuske i Balkana. To je doživljaj mjesavine kultura ,fuzija nespojivih kuhinja.

 

Neosporiv talenat chefa Vladana dolazi do dopisnika najtiražnijih dnevnih listova,te vodećih kulinarskih TV emisija,te Vladan postaje zastitno TV lice emisija o kulinarstvu na nasim prostorima. 2019.godine postaje zvanično 1.oficijani promoter i edukator za pripremu jela od tartufa na području cijele BiH.

“Vjerujte,osjetite,vidite i dopustite”
je Vladanova krilatica pod okriljem koje svako jelo ima dug zavrsetak
i besmrtan život u Vašim čulima.